реклама

реклама

Непевна ситуація з «Азотом» – це найбільший удар по черкаській економіці з часів української Незалежності. Таку думку в коментарі «Прочерку» висловив депутат Черкаської міськради Павло Карась.

EFM_9029

«Економіка Черкаської області стоїть перед найбільшими викликами і ризиками за всі час української незалежності. Ситуація критична. З 6 березня зупинено найбільше промислове підприємство області – ПАТ «Азот». А це не просто підприємство, а основа сільськогосподарського комплексу області. Бо немає урожаю без добрив.

На сьогоднішній день під зривом весняна посівна. Уже можна сказати, що навряд чи урожай 2017 року буде на тих самих рівнях, яким він був у 2016 році, адже вже строки внесення добрив пропущені. І якщо найближчим часом ситуація не зміниться, ми отримаємо реальний удар по найбільшій галузі черкаської економіки – по сільському господарству», – зазначив депутат.

«На мою думку, питання може бути вирішене не протягом днів чи тижнів. Для його вирішення достатньо одного дзвінка керівника «Нафтогазу-України» з боку Прем’єр-міністра України. І ціна питання така, що роботу можуть втратити тисячі черкащан, під екологічну небезпеку можуть потрапити не лише Черкаси, а міста, що нижче за течією Дніпра. Тому треба запускати роботу підприємства, а тоді вже визначатися з власністю, майном, вирішувати ряд інших питань», – переконаний депутат.

Детальніше читайте ТУТ.

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Бонд 28.03.2017 16:04
Депутат с городской фракции "черкащане" - Карась, где с 5 депутатов 4 работника Азота - ооочень распереживался за финансирование своей фракции....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Володимир 27.03.2017 19:32
Жиди роблять свою справу, а хохли соплi
жують...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Еколог 27.03.2017 17:27
Паша, я розумію, як екологія може постраждати від запуску "Азоту", а от як від його зупинки - не дуже.
Це ти знову на колектор, яким азотівці займалися, натякаєш?
То його давно вже треба було взяти на баланс міста, а за його утримання платить штрафами "Азоту" за викиди у повітря - на які закривали очі за те, що "Азот" колектором шантажував...
Враховуючи те, що у міста є гроші на льодові палаци, оглядові колеса, десятки фонтанів і фонтанчиків - з чимось одним з цих фентезі-прожектів тормознетеся - і займетеся нормальною роботою - капітальним ремонтом колектора! Місто вас у цьому випадку зрозуміє ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Фунт 27.03.2017 17:27
Зато оторвались от русского мира* Геращенко*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Балаганов. 27.03.2017 17:22
Паша , на Азот тебе все рівно не візьмуть.Та і добрив на твої земельні угіддя на шару,- зась.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100