реклама

реклама

У зв’язку з проведенням інтернет-голосування за фіналіста проекту «Рось шукає таланти» від Чигиринського району телерадіокомпанія «опинилася у пікантній ситуації». Про це повідомляє сама ОДТРК.

Раніше передбачалось, що фінал амбіційного проекту "Росі" мав пройти у серпні

Раніше передбачалось, що фінал амбіційного проекту "Росі" мав пройти у серпні


 Рішенням оргкомітету проекту, призначено переголосування за претендентів на фінальний гала-концерт від цього району. Причиною цього стало те, що мати одного з учасників – Олександра Вдовіченка поскаржилася, що в процес інтернет-голосування втрутилися хакери. В результаті цього, хлопець, який  набрав найбільше SMS-голосів, але меншу кількість голосів членів журі та інтернет-користувачів, вибув із проекту.

Працівники телерадіокомпанії нині визнають, що не були готовими до активності кібер-уболівальників. Як з’ясувалося, саме голосування на інтернет-сторінці телерадіокомпанії не було захищене належним чином від банальної «накрутки» недобросовісних користувачів.

— Вивчивши скаргу, а також технічний бік питання, оргкомітет прийняв непросте рішення про проведення переголосування за фіналіста проекту від Чигиринського району, — говорить генеральний директор ОДТРК «Рось» Юрій Уздемір. — Це — єдине правильне  рішення, адже чистота визначення переможця ні в кого не повинна викликати сумнівів.

Проект «Рось шукає таланти» триває з весни минулого року. За цей час члени оргкомітету переглянули понад тисячу робіт конкурсантів, 24 з яких представлятимуть свої райони на фінальному гала-концерті, що відбудеться в Черкасах 19 грудня.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #4 Глядач 28.11.2011 17:05
Це "шоу", кажуть, проходить під патронатом самого Тулуба. Він хоч раз бачив те, що показує ОДТРК ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 ЭКСПЕРТ 27.11.2011 15:28
"Рось" шукае таланти"- это не просто примитив, это пещерный век черкасского телевидения. Где они его снимают? В каком подвале? уважающий себя человек никогда не будет смотреть это нечто вроде "шоу". А простых участников , их спонсоров жалко,ведь на них кто то наживается.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 БТ-7 26.11.2011 15:24
Казали, що на нараді Уздемір запропонував зробити шкандаль з приводу "Рось шукає таланти". Немилостива негайно ж спохватилась і запропонувала саме Чигиринський р-н оскільки її родич не пройшов за голосуванням. Ось Вам і шкандаль, і свої в шоколаді :lol: П.С. Я б на місці Уманчан уважно придивився кого обирають від іхнього регіону :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Spielberg 25.11.2011 17:09
"Працівники телерадіокомпан ії нині визнають, що не були готовими до активності кібер-уболівальників" причём поголовно ВСЕ работники не сумели отстоять столь важный проект от ХАКЕРСКИХ атак:) СБУ вместе с Интерполом ведут расследование, след хакеров теряеться в Индии, Китае и Росии :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100