реклама

реклама

27 березня інспекторський склад Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області завітав до одного з потенційно-небезпечних об’єктів, які викликають підвищену увагу з боку фахівців ДСНС.

У відповідності до плану, на території Черкаської автомобільної газонаповнювальної компресорної станції було проведено спеціальні об'єктові навчання, метою яких стало відпрацювання основних питань цивільного захисту.

Під час навчань співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій відпрацювали з керівним складом адміністрації та спеціалізованих служб і формувань цивільного захисту об’єкту готовність та функціонування об'єктової системи оповіщення й організацію порядку доведення до персоналу інформації про виникнення надзвичайної ситуації.

Також було перевірено знання працівниками станції нормативних документів з питань цивільного захисту. Особливу увагу рятувальники приділили стану захисних споруд цивільного захисту та підтримання їх у готовності до забезпечення радіаційного та хімічного захисту, а також вивчення з обслуговуючим персоналом питань пов‘язаних з протипожежним станом та правилами безпечної експлуатації електрообладнання в компресорній.

За словами заступника начальника Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області Юрія Штабрата: «Працівники станції показали непогані знання щодо виконання завдань пов‘язаних із оповіщенням та збором працюючого персоналу. Навчання також дозволили перевірити знання щодо проведення евакуації, та першочергових дій на об’єкті спеціальної протипожежної ланки у випадку загорання. Приємно що і адміністрація і обслуговуючий персонал поставився до заходу відповідально та професійно».

Подібні об’єктові тренування є частиною масштабного плану заходів спрямованих на підвищення рівня цивільного захисту та посилення техногенної безпеки об’єктів на території міста Черкаси та району.

Про це повідомили в прес-службі управління ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100