реклама

реклама

У жителя Лисянського району поліцейські вилучили саморобну зброю. Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України.

До працівників Лисянського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що мешканець району не законно зберігає в своєму будинку зброю. В ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 52-річного раніше судимого чоловіка було виявлено предмет схожий на пістолет кустарного виробництва для відстрілу патронами калібру 5,45 мм.

Як пояснив господар домоволодіння, даний предмет він знайшов близько двох тижнів тому у лісосмузі поблизу села. Пристрій вилучено та направлено на дослідження.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 Думка 28.03.2017 22:02
Результатів дослідження ще немає, тобто не встановлено, що даний саморобний пристрій є вогнепальною зброєю (судячи з фото він таким і не може бути), але незважаючи на це поліцейські вже відкрили кримінальне провадження.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 СОЛДАТ 28.03.2017 21:51
Тим чоловіком мабуть була переодіта "бульба".Хотіла мабуть теракт вчинити.А-ля Фанні Каплан.Об"єктом теракту мабуть повинен був стати Бондаренко.Сильно вона його ненавидить судячи з комментів :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100