реклама

реклама

27 березня працівниками відділу безпеки руху спільно з працівниками батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області проведено відпрацювання території обслуговування Уманського відділення поліції під час якого виявлено три підозрілі автівки.

В місті Умань по вулиці Шевченка, за порушення Правил дорожнього руху був зупинений автомобіль «MERCEDES-ML320». За кермом автівки перебував 43-річний місцевий житель. Під час звірки ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованих базах даних, було встановлено, що номер кузова автомобіля вварено кустарним шляхом, він код не відповідає записам в електронній базі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

Того ж дня в Умані по вулиці Тищика, за порушення Правил дорожнього руху був зупинений автомобіль «MERCEDES-E240», під керуванням 39-річного жителя міста Умань. При перевірці документів на транспортний засіб, звірки ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованих базах даних, було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію має явні ознаки підробки, номер кузова автомобіля не відповідає записам в електронній базі та даний автомобіль перебуває на території України з порушенням митного законодавства. Також відкрито кримінальне провадження за статтею 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

Ще один автомобіль марки «MERCEDES-E300», під керуванням 31-річного місцевого жителя було зупинено за порушення правил дорожнього руху в місті Умань. Під час перевірки документів було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію має ознаки підробки, номер кузова автомобіля вварено кустарним шляхом, комплектуючі деталі не відповідають записам в електронній базі поліції. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

По всіх трьох фактах на місця події були викликані слідчо-оперативні групи Уманського відділення поліції. Транспортні засоби затримано та доставлено до відділів поліції. Проводяться слідчі дії.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100