реклама

реклама

У приміщенні Придніпровської райради завершують встановлення електронної системи для персонального голосування депутатів Черкаської міської ради. Про це у Фейсбуці повідомив секретар міськради Олександр Радуцький.

«Ми довго рухалися і, нарешті, цей проект буде реалізовано», - написав він.

За його словами, всі потрібні роботи у новому залі мали бути виконані ще до кінця 2016 року, однак у департаменті організаційного забезпечення виникла затримка.

«Тепер депутатська робота стане набагато простішою та комфортнішою, адже всю потрібну інформацію (порядок денний, проект рішення і т.п.) народний обранець зможе знайти на персональному планшеті, до якого буде під’єднано мікрофон. Це дасть змогу чітко та зрозуміло висловлювати свою позицію із міcця, навіть не виходячи на трибуну.  Також результати голосування із кожного питання будуть направлятися на сервер відділу ради. За потреби завжди можна буде швидко передивитися хто, як та коли голосував. І головне: кожне депутатське місце - це персональний код для голосування. Ніхто не може проголосувати за депутата у разі його відсутності на місці.Отже, найближчим часом ми разом із представниками депутатського корпусу зустрінемося та проведемо навчання», - зазначив Радуцький.

Він також додав, що найближча сесія, 4 квітня, ще відбудеться у звичному режимі.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Господарник. 29.03.2017 13:21
Бонд, не врахували що Шурі ще ж парками потрібно денно і ночно перейматися. Розпочинається сезон торгівлі а там ще не всі місця розподілені.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Бонд 29.03.2017 10:33
От что меня поражает. Вовремя не смогли установить, но по факту так бравируют как вроде перевыполнили план и ордена пора давать.

Можд с запуском системы пора когото выгонять или выговар объявлять за задержку???

Или секретарь Радуцкий, чья это была прямая обязаность обеспечить сервис при голосовании, не справился с единсвенной для себя задачей предусмотренной должностными инструкиицями???

Онож по собраниям ездить приятней... и престижней..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100