реклама
Sucurity Police

реклама

Близько 30 грамів амфетаміну та грошові кошти отримані в результаті продажу наркотичних засобів, вилучили працівники поліції під час обшуку в домоволодінні уманчанина. Зловмисника затримано.

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів на території міста Умань до співробітників поліції надійшла інформація про причетність до незаконного розповсюдження амфетаміну 35-річного місцевого жителя.

Співробітники Уманського відділу поліції спільно з оперативниками відділу протидії наркоторгівлі ГУНП в Черкаській області провели ряд оперативних заходів спрямованих на перевірку даної інформації. Як з’ясувалося, зловмисник розповсюджував наркотичні речовини серед наркозалежних осіб, отримуючи за кожну дозу 400 гривень.  Факт продажу наркотичних засобів було задокументовано, а за місцем його проживання проведено санкціонований обшук.

В результаті обшуку правоохоронці виявили близько 30 грамів порошкоподібної речовини схожої на амфетамін, розфасованої в поліетиленові пакетики, ваги для зважування наркотиків, фасувальні пакети та гроші отримані в результаті продажу наркотиків. Усі зазначені речові докази вилучено та направлено для проведення експертизи.

За фактом збуту наркотиків, слідчими Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження передбачене статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Особі оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Про це повідомили в управлінні поліції Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100