реклама

реклама

Ініціювати проведення круглого столу задля врегулювання ситуації з ПАТ «Азот» попросив Віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка очільник Черкащини. Таке звернення Юрій Ткаченко озвучив під час селекторної наради під головуванням урядовця.

Як зауважив голова Черкаської ОДА, ситуація, що склалася на підприємстві, найперше негативно позначається на роботі аграріїв області.

– До адміністрації звертаються аграрії, бо є загроза посівній кампанії через брак добрив, – пояснив Юрій Ткаченко. – Крім того, зростає соціальна напруга через невиплату заробітної плати працівникам підприємства. За нашими даними, йдеться про кілька місяців. З іншого боку, за інформацією «Черкасиобленерго», має місце колосальна заборгованість «Азоту» за споживання електроенергії. Тому я попросив ініціювати проведення круглого столу задля напрацювання плану дій за участі, зокрема, представників НАК «Нафтогаз України», профільних міністерств і відомств. Це питання стосується не лише черкаського «Азоту», а й іще кількох підприємств. Віце-прем’єр-міністр України сказав, що вже порушував його, буде додаткове звернення задля врегулювання ситуації, також є доручення Прем’єр-міністра для Мінекономіки.

Нагадаємо, на початку березня «Укртрансгаз» почав обмеження газопостачання ПАТ «Рівнеазот», ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» і ПАТ «Азот» (Черкаси). Як пояснили там, причина – заборгованість контрагентів і відсутність підтверджених обсягів газу в ГТС.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #5 Лектор Селектор 30.03.2017 12:00
А що біля Ткаченка Овчаренко робить?
Ви помітили, що де з"являється Овчаренко, щоб засвітиться, як "спасатєль" - проблеми стають тільки глибшими?!
Бездарний "ремонт" драмтеатру; кількаразові провальні обіцянки включить тепло у Смілі, коли ситуацію врятував тільки візит Ткаченка і Рудика; позування на фоні укладки асфальту з ідіотськими коментарями про "проїздність" і не вгадуванням того, у якому районі Софіївка знаходиться - це далеко е повний список цих провалів.
ПОЗОРИЩЕ, А НЕ ЗАСТУПНИК!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 СОЛДАТ 29.03.2017 15:27
Реанімувати "Азот" залишаючи його у власності Фірташа - нонсенс.Якщо уже щось і робити то тільки або націоналізувавш и підприємство (власник - держава) або націоналізувати і продати іншому власнику, ефективному і патріотичному.Фірташ зараз просто тупо "топить" це підприємство аби насолити нинішній владі і це до речі дуже на руку "скрєпному сообществу".Той факт що "Азот" є і може бути прибутковим думаю заперечень не має. :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Пролетарий 29.03.2017 14:54
Цитую Профком:
Да и зарплату работникам химического предприятия как рабочим Франции и Германии, по 3-4 тысячи евро в месяц. Фирташ ведь удобрения продает за границу по мировым ценам?

А действительно, сколько стоит тонна удобрений в валюте и сколько Азот вырабатывает и экспортирует в год.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Черкащанка 29.03.2017 12:42
Ткаченко, убери балабола возле себя и будет все ок. Не позорься :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Профком 29.03.2017 11:48
Да и зарплату работникам химического предприятия как рабочим Франции и Германии, по 3-4 тысячи евро в месяц. Фирташ ведь удобрения продает за границу по мировым ценам?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100