реклама

реклама

Взимку про 5-річного Тараса Мірясєва із села Іркліїв говорили не лише в його рідному Чорнобаївському районі, а й у всій області. У січні у будинку родини Мірясєвих трапилася пожежа. Вдома був лише Тарас та його старенький дідусь. Дитина не розгубилася, а розбудила дідуся і вивела його з палаючого дому. Та сьогодні маленький герой сам потребує допомоги – йому необхідно зробити кілька операцій, а коштів у родини немає.

17619648_1947612108801842_190006656_n-e1490716468288-473x500

Продовження історії Тараса наводить видання «Про все».

Той день, коли трапилась пожежа, мами хлопчика, 32-річна Наталія Мірясєва, пригадує з тривогою і картає себе, що її в ту хвилину не було вдома. Того вечора вони разом із чоловіком вискочили до магазину, щоб купити сину мандаринів та цукерок. І саме ті 15-20 хвилин, поки дорослих не було вдома, і стали фатальними.

– Тарасик хотів поїхати з нами, але ми попросили його побути вдома. Дід тоді відпочивав у ліжку. Телефони теж з собою не взяли, бо ж їхали зовсім ненадовго, – пригадує жінка.

Повернувшись додому, не повірили своїм очам – із хати валив чорний дим, а вогонь швидко поглинав стіни, дах взагалі впав.

– За півгодини від хати нічого не лишилось, – бідкається жінка, але дякує Богу, що із сином та з дідом нічого не трапилося. – Спасибі Богу, що Тарасик не злякався і не заховався кудись під стіл чи під ліжко, а зрозумів, що треба розбудити діда. Я дуже рада, що моя дитина така розумна і зрозуміла, що треба робити.

Сама пожежа, за словами жінки розпочалася зі стелі. Там у них була прокладена електромережа.

– У нас була маленька хатка. Але, якби ми почали її відновлювати, то це б обійшлося як мінімум у 200 тисяч гривень. Для нас це нереальні гроші. Тому вирішили придбати інший будинок, – говорить жінка.

Грішми, меблями та необхідними речами для нового житла допомагали небайдужі люди. Але коштів все ж не вистачило. За нову хату родина повністю не розрахувалася і винна ще 30 тисяч гривень. Де їх брати, поки що не знають. Так само не уявляють, де шукати кошти на лікування свого маленького рятувальника. До 1 вересня, коли Тарасик йтиме до школи, йому необхідно зробити дві операції.

17012482_1947612105468509_800519584_n-e1490716640508-500x459

– У нього пупкова грижа, яку потрібно оперувати. Але значно дороговартісніша інша операція - на нирці. Якщо її не зробити, то у дорослішому віці нирка може відмовитися працювати. Він у нас – активна дитина, тому лікарі радять зробити цю операцію саме до школи, – зазначає мама хлопчика.

Ці проблеми у дитини тягнуться ще змалечку, коли родина пані Наталії взяла Тараса із дитячого будинку у 4 річному віці. Лікувати дитину, промовляє жінка, вони збиралися власними силами. Так планували, коли забирали Тараса додому. Але пожежа забрала всі статки і додала сім’ї великого клопоту. Тож коштів на оперативне втручання взагалі немає.

– Допомогти, принаймні грішми на хату, обіцяв брат. Але його поранили в АТО і він лишився інвалідом і сам потребує лікування. Тому надіятися нам більше нема на кого. І продавати нам також немає чого, – журиться пані Наталя.

Реквізити для допомоги

Приватбанк, картка 4149437863587026 (Мірясєва Наталія Володимирівна).

Тел. (098)873-66-60 (Мірясєва Наталія)

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 Dantshik 29.03.2017 18:16
в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини!
І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть!
Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо!
Радість в Господі, сила наша!
Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
(Матф.5: 4)
Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!
У Тебе всі часи і терміни!
Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Dantshik 29.03.2017 18:13
Шалом!
Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!
Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!
Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!
Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,
Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості!
І
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100