реклама

реклама

Уже стало доброю традицією щороку навесні проводити заходи по благоустрою території, щоб покращити стан довкілля, зробити район чистішим і привабливішим. Так було організовано суботники, які мають на меті приведення до порядку засмічених частин району, ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалища, вивезти сміття. З минулого тижня проходить таке велике прибирання по очищенню дороги, проведенню побілку дерев біля придорожніх смуг. У ньому активну участь беруть колективи підприємств, установ, організацій, громади населених пунктів. Щирі слова подяки керівникам СТОВ АФ "Маяк", ПСП "Плешкані", ТДВ "Русь", ПАТ НВО "Прогрес", СТОВ "Чапаєвське", СТОВ "Домантівське", ДП "Золотоніське лісове господарство", ТОВ "Гранекс", ФГ "Ромашка", ПП "Агроспецгрупа", ПАТ "ПЗДГ "Золотоніське", ДП АФ "Іскра", Золотоніського психоневрологічного інтернату, головам Піщанської, Гельмязівської, Софіївської, Деньгівської, Новодмитрівської, Благодатнівської сільських рад, працівникам дорожніх служб за активну участь.

2

Як результат, на сьогодні прибрано та приведено до порядку вулиці, дороги, прибрано стихійні сміттєзвалища. До прибирання долучилися і працівники Золотоніської райдержадміністрації, районної ради, територіальних управлінь та відділів. Золотоніське КП та прилегла територія стали чистішими.

3

Також інформуємо, що головою Золотоніської районної державної адміністрації Лісовим О.А., в рамках проведення місячника з благоустрою та санітарної очистки територій, прийнято розпорядження від 24 березня 2017 року № 62 “Про проведення в районі місячника та дня благоустрою” та затверджено План заходів, де визначено загальний перелік робіт з благоустрою на території району.

8

У зв’язку з цим запрошуємо всіх небайдужих жителів району підтримати ініціативу у проведенні місячника з благоустрою та санітарної очистки територій, долучитись до прибирання прибудинкових територій, парків, скверів, меморіалів, пам’ятників, кладовищ, висадити та впорядкувати квітник біля свого будинку та особливо  хочемо звернути увагу громадян на не допущення створення стихійних сміттєзвалищ на території села.

10

Зробимо нашу Золотоніщину чистою та гарною разом всією громадою!

Про це інформує відділ внутрішньої політики Золотоніської РДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100