реклама
Sucurity Police

реклама

З ініціативи Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та Міністерства соціальної політики України, в співпраці з Черкаською благодійною організацією ЛЖВ «Від серця до серця», за сприяння Черкаської міської ради та Черкаської обласної державної адміністрації відбудеться відкриття інсталяції «ГРАНІ3» та брифінг для ЗМІ 5 квітня 2017 р. з 11:00 до 12:00 в м. Черкаси на площі Соборній.

грані_

«ГРАНІ3» – тимчасова інсталяція, покликана привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та залучити громадськість до попередження й боротьби із сучасним рабством. За оцінками Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, понад 160 000 українців постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року. Інсталяція «ГРАНІ3» надає важливу інформацію про явище торгівлі людьми, знайомить із реальними історіями постраждалих, порадами із безпечного працевлаштування та подорожей, а також із номерами гарячих ліній із протидії торгівлі людьми. Інсталяція буде розміщена у Черкасах до 18 квітня 2017 р., а потім подорожуватиме іншими регіонами України.

У відкритті інсталяції та брифінгу з нагоди відкриття  братимуть участь:

  • Ірина Мидловець, спеціаліст Програми протидії торгівлі людьми Представництва МОМ в Україні;
  • заступник міського голови – Шевчено Г. Ю.;
  • Перший заступник голови ОДА Коваль ВВ.
  • представник від правоохоронних органів
  • Кецмур Володимир Степанович, начальник відділу по боротьбі зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми
  • Несват Наталія, голова правління Черкаської благодійної організації ЛЖВ «Від серця до серця»

Національна інформаційна кампанія «ГРАНІ3» проводиться Представництвом МОМ в Україні у партнерстві з Міністерством соціальної політики України за фінансування Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Виконавчим партнером МОМ у реалізації Національної інформаційної кампанії «ГРАНІ3» у Черкасах є Черкаська благодійна організація ЛЖВ  «Від серця до серця». Вона понад 15 років працює у сфері надання послуг для уразливих груп населення та людей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Водночас, організація  надає допомогу особам, які постраждали від торгівлі людьми та опікується жінками, яких життя завело у непрості обставини.

ЧБО ЛЖВ "Від серця до серця"

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100