реклама

реклама

Черкаські податківці організували презентацію анімаційного фільму «Місто мрії». На презентацію, що відбулася 23 листопада в черкаському кінопалаці «Салют», було запрошено учнів молодших класів чотирьох шкіл міста.

Ініціатором творчого проекту «Місто мрії» стала державна податкова служба України. Для участі в конкурсі на кращий сценарій до податкової служби України надійшло 343 роботи від професійних сценаристів та аматорів з України, Росії та Білорусі. Переможцем стала білоруська письменниця Людмила Богданова. Українські художники-аніматори намалювали 18 000 малюнків, при цьому було свідомо вирішено відмовитись від комп’ютерної графіки та спецефектів.

За сюжетом податковий інспектор Сан Санич Лелеко та його діти вирішили побудувати своє місто мрії. Але їм на заваді стала жадібна Миша. Герої фільму потрапляють до казкової країни, де і відбуваються головні пригоди.

Головна ідея мультфільму «Місто мрії» - навчити дітей бути чесними, викликати у малечі цікавість до того, що таке податки і навіщо їх потрібно сплачувати.

Мультфільм «Місто мрії» можна подивитись на YouTube, інших інтернет-виданнях, або на сайті ДПСУ (www.sta.gov.ua), а незабаром можна буде побачити і на телеекранах. Про це інформує прес-служба ДПА області.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 sergo 15.12.2011 23:22
«Місто мрії» - навчити дітей бути чесними, викликати у малечі цікавість до того, що таке податки і навіщо їх потрібно сплачувати.-это чтоб твоя бабушка получала пенсию-800гринов а твои правители тебя нормально имели!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Олег 25.11.2011 23:59
І є у мене мрія, щоб всі податківці жили на одну зарплату. Але Моя мрія - це їхній "КОШМАР"!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100