реклама

реклама

Розвиток сучасних технологій незворотний процес нашого насиченого бурхливого життя. Незворотний він і для автомобілебудівної галузі.

Завдяки розвитку автомобільної промисловості персональний автомобіль уже давно перестав бути предметом розкоші і став звичайним засобом пересування. В наслідок цього жителі всіх сучасних мегаполісів потерпають від забруднення повітря, що спричинене вихлопами автомобілів, які давно заполонили вулиці цих міст.

0000060989-elektromobil

Однак, якби в цих заторах стояли електричні авто, то проходячий мимо пішохід ніколи не відчув би запаху вихлопних газів.

Переваги електроавтомобілів перед автомобілями із звичайними двигунами внутрішнього згорання очевидні: нижчі витрати на експлуатацію (не потрібна дорога коробка передач, мастила, замінафільтрів і т.п.), простота конструкції і управління, висока надійність та довговічність, практично безшумна робота (чого не скажеш про авто із ДВЗ) і, що найголовніше, – ніяких шкідливих вихлопів.

З початку року сервісними центрами МВС Черкаської області зареєстровано 11 автомобілів «нового покоління». Це транспортні засоби з електричними двигунами. Загалом же, дорогами нашої області пересувається вже 35 таких автівок.

Окрім електромобілів мешканці області купують і так звані «автомобілі-гібриди», 21 такий транспортний засіб уже зареєстровано Черкащанами в сервісних центрах області.

Про це інформує прес-служба РСЦ МВС вЧеркаській області

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Сидоров. 30.03.2017 07:56
Ціна питання яка? Опублікуйте весь список , будь ласка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 олег 29.03.2017 20:25
дитячий репортаж-без висвітлення головних акцентів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100