реклама

реклама

За сприяння Голови Черкаської обласної ради Олександра Вельбівця у фойє установи 29 березня відбулося відкриття виставки робіт конкурсу студентського плакату, організованого Управлінням Держпраці у Черкаській області.

виставка плакатів 4

До уваги відвідувачів пропонуються роботи студентів кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького (ЧНУ) з тематики нелегальних трудових відносин та «тіньових» зарплат.

З нагоди відкриття виставки начальник Управління Держпраці у Черкаській області Олена Лазарєва відзначила, що тема тіньової зайнятості, висвітлена у роботах студентів, надзвичайно важлива. Офіційна заробітна плата – одна з головних економічних категорій, яка поєднує інтереси працівників, підприємців та держави, впливає на рівень життя населення. Нелегальна заробітна плата послаблює соціальний захист працівників, зменшує надходження до бюджетів та державних соціальних фондів. Проведення виставки сприятиме кращій обізнаності у суспільстві щодо питань легалізації заробітної плати, приверне увагу молоді до проблеми «зарплат у конвертах», дозволить розвинути високу фінансову свідомість українців.

Переможців конкурсу студентського плакату «Тіньова зайнятість – проблема сьогодення» визначали члени журі на чолі з начальником Управління Держпраці у Черкаській області Оленою Лазарєвою. До складу журі входили: завідувач кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва ЧНУ, заслужений художник України Тетяна Касьян та викладач кафедри Альона Єфіменко, виконавчий директор Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців Тетяна Яворська, голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко, директор-розпорядник Рекламного агентства «Фламінго» Олександр Ухань, заступник начальника Управління Держпраці Черкаської області Марина Жаркова.

Нагадаємо, конкурс студентського плакату «Тіньова зайнятість – проблема сьогодення» проводився з метою привернення уваги молоді до проблеми легалізації заробітної плати. Творчі роботи студентів у довільній графічній, живописній формах оцінювались за критеріями актуальності висвітлення питання, оригінальності авторського бачення та практичного значення для формування свідомої позиції молоді щодо легалізації зайнятості.

Розглянувши представлені творчі доробки, оцінивши їх стилістику, гармонійність та легкість сприйняття, журі прийняло рішення присудити:

- І місце – студентській роботі Дмитренко Тетяни (3 курс);

- ІІ місце – плакату Палій Дар’ї (4 курс).

ІІІ місце посіли роботи трьох переможців: Чуйко Марії, Козленко Інни та Палій Дар’ї.

Роботи студентів – основа соціальної реклами, спрямованої на розвиток високої податкової культури в українському суспільстві.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100