реклама

реклама

Сьогодні у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту вручили дипломи випускникам-магістрам. Документи про вищу освіту отримали 120 молодих фахівців з менеджменту, права, маркетингу, обліку і аудиту, фінансів, готельно-ресторанної справи та інших спеціальностей. Про це повідомили у прес-службі навчального закладу.

Святковий захід відкрила ректор університету, доктор економічних наук Любов Шпак.

– Вітаю вас із важливим етапом життя – отриманням диплому магістра. Швидко промайнули ці п’ять з половиною років навчання. Сьогодні ви – висококваліфіковані фахівці обраних спеціальностей. Щиро зичу здійснення ваших мрій і сподівань, професійного зростання й головне – ніколи не зупиняйтеся на досягнутому і будьте завжди відкритими для нових знань. Пам’ятайте рідний університет. Ми завжди раді вам, – звернулася до випускників Любов Олександрівна.

Заступник директора Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру Володимир Панченко, вітаючи випускників, наголосив на тому, що потрібно постійно розвиватися, працювати над собою, бути наполегливими і досягати поставленої мети. Також він зазначив, що в ЧОМРЦ завжди готові сприяти молоді у реалізації її ініціатив.

До святкових привітань долучилися директори інститутів, завідувачі кафедр і викладачі. Вони побажали випускникам бути гідними представниками своєї професії, рухатись вперед і вдосконалюватись у професійному плані.

Кульмінацією свята стала церемонія вручення дипломів. Випускники щиро подякували викладачам, своїм батькам та рідному університету за незабутні роки навчання.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100