реклама

реклама

У Корсунь-Шевченківському благочинні започатковано будівництво Свято-Преображенського храму Української православної церкви Київського патріархату, повідомляє офіційний сайт Черкаської єпархії.

17692849_589831801215776_1339069392_o

28 березня митрополит Черкаський та Чигиринський Іоан із архіпастирським візитом відвідав православну громаду села Сидорівка Корсунь-Шевченківського району. Тут архіпастир звершив чин освячення хреста та місця під будівництво храму Преображення Господнього. Митрополиту Іоану співслужив настоятель парафії ієрей Євгеній Христян, Корсуньський благочинний протоієрей Ростислав Било, а також духовенство Корсунь-Шевченківського та Городищенського благочинь. Молитовно розділити радість свята зібралося багато жителів села Сидорівка, а також приїхали гості із всієї Корсуньщини.

Митрополит Іоан у своїй проповіді розповів вірянам про значення хреста, а також про важливе значення храму для духовного життя православної громади. Настоятель парафії отець Євгеній у свою чергу подякував архіпастирю, духовенству та вірянам за спільне молитовне започаткування благої справи та закликав усіх активно долучатися до будівництва храму. Завершилося свято урочистим многоліттям.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100