реклама
Sucurity Police

реклама

У 2015 році Державною службою України з надзвичайних ситуацій спільно з Всеукраїнською асоціацією ветеранів війни та служби цивільного захисту, була започаткована щорічна акція «Естафета поколінь» в навчальних закладах ДСНС України.

415B1266

Метою заходу є активізація духовного, соціально-культурного потенціалу особового складу, сприяння патріотичному вихованню та професійному становленню молодих працівників.

1 квітня у ЧІПБ відбулося нагородження відзнаками Асоціації кращих працівників територіальних органів і підрозділів цивільного захисту.

Спочатку для учасників акції курсанти інституту провели оглядову екскурсію  навчальним закладом. Гості ознайомилися з навчально-матеріальною базою ЧІПБ, відвідали сучасні аудиторії та оновлений Народний музей.

Далі у центрі культури та дозвілля інституту Голова Асоціації Віктор Доманський  привітав усіх присутніх та наголосив: «Ми організовуємо такі заходи, щоб передавати  свій досвід молодим поколінням, показуючи героїчні вчинки та подвиги рятувальників України».

За особисту мужність і героїзм, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені в зоні проведення АТО та під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також за результатами службової діяльності Голова Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту Віктор Доманський та в. о. начальника інституту Олександр Тищенко  нагородили відзнаками Асоціації 27 працівників ДСНС України. Зокрема: Орденом «Честь і Слава» - 4 особи; «Медаллю - «За Доблесть і звитягу» - 21 особа; «Медаллю - «За відвагу на пожежі» - 1 особа; «Медаллю - «Герой-рятівник» - 1 особа.  Також за відмінні показники у навчанні, сумлінне виконання службових обов’язків та активну учать у громадському житті ЧІПБ, Грамотами «Величі, Честі і Достоїнства», Почесними Грамотами Асоціації та Подяками були нагородженні 6 курсантів інституту.

У свою чергу Олександр Михайлович нагородив Віктора Анатолійовича  орденом «Петра Сагайдачного».

Також погони полковника с. ц. з. отримав доцент кафедри автоматичних систем безпеки та електроустановок Денис Колесніков та погони майора

с. ц. з. начальник відділу телекомунікацій, інформаційних технологій та захисту інформації Олександр Ласуков.

Звертаючись до присутніх О. Тищенко наголосив: «Шановні колеги, наше покликання - захищати людей від техногенних та природних катастроф, рятувати їхнє життя у кризових ситуаціях. Лише мужні та відповідальні люди, для яких головними цінностями є вірність обов’язку та самовідданість, стають справжніми рятувальниками».

На завершення заходу усі учасники зфотографувалися на згадку.

Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100