реклама
Sucurity Police

реклама

30 березня депутати одностайно підтримали проект звернення до вищих органів влади про засудження дій правоохоронців під час розгону блокади ОРДЛО. Націоналісти, усвідомлюючи важливість питання, розширили звернення й доповнили його вимогами, які унеможливлять будь які економічні відносини з Росією та визнають її агресію − війною проти України.

Окрім головного положення − засудження дій правоохоронців щодо розгону учасників блокади ОРДЛО – у зверненні до Голови Верховної Ради, Президента і Прем’єр-міністра України вміщені й інші важливі положення: підтримати законопроект №2066а авторства Юрія Левченка про заборону торгівлі з тимчасово окупованими територіями України,  вимога визнання АТО війною, заклик до відставки міністра МВС Авакова та голови Національної поліції України Аброськіна,  недопущення відміни мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення, взяття під контроль держави України  стратегічні об’єкти, які перебувають в руках російського капіталу та націоналізація стратегічних підприємств.

Коментуючи цю подію депутат Кам’янської міської ради ВО «Свобода» Павло Воронов зазначив: «Дякуємо депутатському корпусу міської ради за одностайну підтримку даного звернення. Через тиск владних органів далеко не всі місцеві ради змогли прийняти такий логічний за змістом вихідних подій проект рішення. Неможливо торгувати на крові наших захисників. Поки олігархи жирують, прості українці – гинуть. Численні ж п’яті колони у вигляді російського бізнесу в Україні та торгових відносин з окупованими територіями цьому всеціло сприяють. Тому це негайно треба забороняти, інакше війна буде стукати у двері кожного українця».

Прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Пошливы 04.04.2017 21:18
Всё правильно. Молодцы камьянчане!Прим ер для депутатов других районов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100