реклама

реклама

Серед стратегічних завдань, які цього року поставила перед собою обласна влада Черкащини — ремонт мосту через Дніпро і забезпечення пристроями контролю вантажного транспорту на дорогах загального користування. Про це йшлося на координаційній нараді в Черкаській облдержадміністрації.

index

У свою чергу, в.о. начальника Служби автомобільних доріг в Черкаській області Владислав Демиденко доповів, що на розвиток мережі та утримання автомобільних доріг у 2017 році Службі автомобільних доріг області виділено 261 млн грн, з них 140 млн грн — це поточний середній ремонт доріг загального користування державного значення.

– Це такі напрямки і маршрути як закінчення ремонту правого проїзду на місто Сміла, ремонт автодороги Київ-Знам’янка у Кам’янському і Смілянському районах, також включено три об’єкти в напрямку з Києва до Черкас. За рахунок кредитних коштів передбачено фінансування ремонту мосту через річку Дніпро. Тендерна процедура оголошена, постанова розглянута на минулому тижні, тобто фінансування у цьому році повинно бути. Що стосується ремонту доріг загального користування, то щоб ліквідувати всю цю ямковість необхідно близько 1 млрд грн при наявних 120 млн грн. Тож насамперед ліквідовуватимемо ямковість на дорогах державного значення (завершимо ремонт до 15 квітня), а вже тоді займемося дорогами місцевого значення, – сказав Демиденко.

Разом з тим, як похвалив владу заступник голови ОДА Сергій Овчаренко, якщо у минулому році ремонт доріг розпочався лише у середині квітня, то цього року станом на початок квітня були вже навіть завершені певні об’єкти.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Каврай 04.04.2017 05:26
Не до доріг! Час працювати на себе,рідних!
Дороги почекають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 володимир 03.04.2017 19:02
По призначають бездарів типу Овчаренко,який здатний лише сам себе хвалити.що синок,що папа-від корита не оденет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Біле Озеро 03.04.2017 16:44
За три роки не відремонтована навіть одна полоса дороги на Смілу! Шось ночами там ходили, їжаків пугали, а дороги як не було так і немає. Які ще стратегічні плани? Не треба, бо і моста не буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100