реклама

реклама

Сьогодні депутати Черкаської облради продовжують пленарне засідання сесії, яке минулого разу було перервано неявкою достатньої кількості депутатів після перерви.

Блокування трибуни1

Депутати збирались розглядати те ж саме скандальне питання щодо звернення до керівництва держави. Керівник фракції БПП Костянтин Омаргалієв зняв варіант звернення, раніше запропонований його політичною силою. Нагадаємо, всі інші варіанти депутати відхилили під час минулої сесії, що викликало обурення представників Національного корпусу та ветеранів АТО,

Депутат Михайло Мушієк наполягав на включенні до порядку денного питання звернення до уряду щодо скасування абонентської плати за газ. Однак, депутати не підтримали цю пропозицію.

Варто відзначити, що депутати продовжують сесію із заблокованою активістами трибуною. Президію від зали відокремлює натовп протестувальників Через це представник "Свободи" Юрій Ботнар пропонував навіть припинити засідання.

Блокування трибуни2

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Ала 05.04.2017 17:56
Взагалі то минулу сесію було теж ними зірвано. дякую активісти, що область не працює!Кому всралось ваше звернення??? користі від вас 0,0
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Коваль 05.04.2017 11:04
Місцеві клоуни мавпують столичних:)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100