реклама

реклама

Через черговий зрив сесії облради, спричинений втручанням у її роботу представників громадськості, чимало важливих соціальних питань залишилися нерозв’язаними, наголосив у коментарі журналістам перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль.

d1a7f604a5e4c2f423274622a7ed1472

– Це – ситуація, яка веде у глухий кут, – вважає Віталій Володимирович.

На запитання про його особисте ставлення до ситуації з блокуванням ОРДЛО Віталій Коваль наголосив, що керується рішенням Ради національної безпеки та оборони – органу, який уповноважений визначати стратегічну політику держави, в тому числі й у стосунках з ОРДЛО.

– Хаос породжує хаос, застосування сили – застосування іншої сили, – зазначив заступник голови ОДА. – Це – шлях у нікуди.

На його думку, значна частина людей, які під час сьогоднішньої сесії облради блокували спочатку її роботу відповідно до порядку денного, а потім – виходи із зали, занадто молоді, щоб бути ветеранами АТО, як це декларувалося.

– Проявіть себе у роботі, покажіть свої результати у будь-якій сфері: чи як менеджер, чи як працівники. Тут справді є учасники АТО. Вони не підтримують радикальних дій. Є рішення РНБО, його треба виконувати. Крапка! – сказав пан Коваль.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Знову я 05.04.2017 23:33
Безхребетна посада и людина така ж! Куди вітер подує тому він і рад!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 черкащанка 05.04.2017 17:40
Коваль - это путь в никуда!!!!!!!!! !!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100