реклама

реклама

nele Завдяки таким заходам за 10 місяців 2011 року вдалося легалізувати  доходи  працівників на суму 3500,8 тисяч гривень та донарахувати майже 1450 тисяч  гривень податку на доходи фізичних осіб, зазначає Державна податкова інспекція в місті Черкаси.

 Після проведення 171 документальної перевірки юридичних осіб з питань  контролю за сплатою податку на доходи фізичних осіб, надійшло майже  3,620 мільйони гривень.

Також за вказаний період податківці виявлили 611 осіб, які займались  підприємницькою діяльністю без відповідних документів. Порушники пройшли належну процедуру реєстрації, що збагатило бюджет на 24,6 тисячі  гривень  податків.

– Легалізація зайнятості та заробітної плати, на жаль, не втрачає  своєї  актуальності, – говорить начальник Державної податкової інспекції у місті Черкаси Людмила Гуріненко. – Доки кожен платник з розумінням не поставиться до необхідності працювати прозоро та сплачувати належні  суми  податків до бюджету, в нашій країні не буде економічної стабільності та соціального розвитку.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 ирина 27.11.2011 17:47
Можно подумать наша податковая не в курсе как выплачивают зарплату на Черкасской продовольственн ой компании.Очень смешно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100