реклама

реклама

789 Щоб 168 медиків одержували зарплату, а мешканці міста Сміла та району одержували медичну допомогу, нардеп Сергій Рудик просить вирішити питання з долею смілянської медсанчастини №14.

Про це нардеп говорив днями на нараді під головуванням Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, будучи там як представник Бюджетного комітету.

На нараді обговорювалося питання запровадження державних гарантій у сфері охорони здоров'я, концепцію реформування медичної галузі й, у тому числі, 4 урядові законопроекти, які ось-ось будуть внесені до ВРУ.

«Не міг не скористатися нагодою аби не порушити на найвищому рівні (адже вище вже просто немає куди) питання недореформованої СМСЧ № 14, що у Смілі, яку горе-реформатори уже 3й рік поспіль не можуть поділити між державою і Смілянською громадою. Моя позиція у цьому проблемному питанні була, є і залишається чіткою і зрозумілою: хочете залишити СМСЧ на фінансуванні держави? Внесіть зміни до Бюджетного кодексу і поверніть все як було до Квіташвіллі! Хочете таки передати заклад на фінансування міста? Негайно прийміть відповідну постанову КМУ, і перестаньте займатися паперовим футболом! Але, за будь-яких обставин, першочергово потрібно погасити заборгованість по зарплаті 168 працівникам закладу», – зазначив Рудик у "Фейсбуці".

Нагадаємо, що медичний колектив з матеріально-технічною базою вже 4 місяці без фінансування.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Виталина 07.04.2017 09:51
рудик- это такое мерзкое,наглое.циничное существо,которо е за отдельный гонорар продаст и порошенко с его гоп кампанией.Чем больше я узнаю про таких рудиках,а их у порошенко пруд пруди,тем больше мне нравятся собаки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Случайно прочитал 06.04.2017 18:32
Дебилы написавшие комменты, а медики при чём?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Виборець Рудика 06.04.2017 18:27
Та я що завгодно буду говорити обіцяти аби знову вибрали до корита.До ВР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Лего 06.04.2017 16:10
Піариться у Фейсбуці незрозуміло чим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Хай Рудик платить 06.04.2017 16:08
У Смілі 4 лікарні: міська, районна, Шевченківського відділення залізниці і колишнього Радіозаводу. Потрібні вони місту - то хай Сміла їх і утримує. А не потрібні - то Рудику немає чого людям голову морочить. Він же тушка (перебіг у БПП), щось із цього має, то хай і платить медикам. Чи обласний бюджет - шполяни, або черкасці, або чигиринці мають утримувати ці лікарні? Смілянам - стільки не потрібно. Залізниці - теж. Радіозавод - давно дуба дав. Хто має за все платити? Рудик?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100