реклама

реклама

6 квітня, в Черкасах, за участю заступника Голови ДСНС України Руслана Білошицького та Голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка відбулася церемонія передачі сучасної техніки рятувальникам області. Підрозділи ДСНС отримали чотири нових пожежних автомобілі на базі шасі «МАЗ», загальною вартістю понад 15 млн. грн. Вони були закуплені за кошти державного бюджету у 2016 році.

“Важливим питанням для нас на шляху реформування системи ДСНС є покращення матеріально-технічного забезпечення пожежно-рятувальних підрозділів в усіх регіонах. Цього року за підтримки Уряду країни ми плануємо істотно оновити парк пожежної та спеціальної техніки і сьогоднішня подія є черговим практичним кроком в цьому напрямку”, - сказав Руслан Білошицький.

У свою чергу, Голова Черкаської обласної адміністрації Юрій Ткаченко зазначив, що завдяки спеціальним обласним та районним програмам для рятувальників Управління ДСНС області за минулий рік вдалось придбати сучасне обладнання та технічне оснащення на суму понад 4 мільйони гривень.

Загалом, у 2016 році за сприяння ДСНС України черкаські рятувальники отримали катер класу “річка-море” із спеціальним обладнанням, спеціальний піротехнічний автомобіль “Mitsubishi L-200”, інженерну техніку на загальну суму 5 мільйонів 465 тисяч гривень.

Про це повідомили в управлінні ДСНС Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
-3 #6 Здивували коментами 07.04.2017 11:35
Критика - річ хороша, але що поганого у присутності губернатора на церемонії передачі автомобілів МНСникам? Хіба він десь сказав, що придбав їх власним коштом?!
І при чому тут взагалі чуш про Дубаї?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Kaban 07.04.2017 11:18
А тому генералу, в лампасах, без розпізнавальних написів на формі, бачу , що заміни немає упродовж багатьох років! "Бабло побєждаєт зло"!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Виктория 07.04.2017 09:44
ткаченко,где результаты твоей поездки,за наш счёт,в Дубай? Сколько можно терпеть этих швондеров при власти?Чем мы отличаемся от россиян-такие же терпилы?Вы посмотрите на эти довольные рожи и вы думаете.что оно,что-то будет делать для нас с вами? Да проснитесь же наконец!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 федор принципиальный 07.04.2017 08:38
косюк в Дубаи подарил юре за земли под"Нашу Рябу".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 володимир 07.04.2017 08:22
Як набридла оця жлобосоветчина з губернаторами,п опами та іншою масовкою.Купили за наш з вами рахунок,а враження як будто за особисті кошти.В Європі це норма,а у нас піар на межі показушного жлобства.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 депутат 07.04.2017 08:19
Нашим салом, по наших губах. Те, що має робиться, видають за особисті заслуги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100