реклама

реклама

Майже тиждень водоканалівці цілодобово проводять роботи на місці аварії головного каналізаційного колектора, яка сталася 21 листопада в районі залізничного переїзду по вул.Чигиринській. Найскладнішим завданням, говорять фахівці, є пониження рівня грунтових вод, які тут залягають неглибоко. За словами Сергія Овчаренка, директора КП “Черкасиводоканал”, на сьогодні бригади підприємства пробурили три свердловини для того, аби понизити рівень підземних вод.

- У понеділок зробимо четверту свердловину і очікуємо, що протягом трьох-чотирьох діб рівень грунтових вод опуститься, що дозволить нам розпочати роботи безпосередньо на аварійній ділянці, - додає Сергій Овчаренко. - Саме після розкопки місця пориву можна буде оцінити масштаби робіт, які потрібно провести для остаточної ліквідації аварії.

Нині фахівці водного підприємства проводять роботи по вдосконаленню системи перекачування стічних вод. Щоб стоки не потрапляли в зону розкопок, необхідно встановити глушки на обвідному колекторі, попередньо понизивши  там  стічні води. Для виконання цього завдання змонтують додатковий колодязь, адже ті, які є зараз, мають заужений діаметр і не дозволяють встановити глушки. Тож новий колодязь збудують за сучасними стандартами -  він матиме більший діаметр, що дозволить в подальшому швидко виконувати роботи.

Фото прес-служби КП «Черкасиводоканал».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Сатурн 29.11.2011 18:05
Ось куди треба гроші вкладати! :P Але одаричеве плем`я закупило бачків для сміття на 6,5 мільйонів гривень! разом з Дзюбою оприходують наші податки в свої кишені. Через рік ці ЛЮБИТЕЛІ УБЛЮДКІВ унесуть звідси ноги, а ми залишимось без грошей і з бачками для сміття!! :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 sh239k25 28.11.2011 23:54
Коллектор ремонтировать это не с венграми ля-ля.Тут надо в говне копаться,а Гарри Потэр любит только бюджетное бабло считать и структуры города разваливать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100