реклама

реклама

Упродовж трьох днів вихованці Вищого професійного училища будівельних технологій працювали по кілька годин, пофарбувавши 300 метрів огорожі парку по вулиці Самійла Кішки. До доброї справи долучилися близько 20-ти учнів. Про це повідомили в КП «Дирекція парків».

- Така співпраця є взаємовигідною, - говорить начальник виробничої дільниці № 2 КП "Дирекція парків" Андрій Попов. - Ми допомагаємо закладу технікою, а навесні діти віддячують тим, що долучаються до сезонних робіт.

Нагадаємо, уже завтра КП "Дирекція парків" організовує суботники одразу у двох парках - "Сосновому бору" та "Перемога". Прибиратимуть із 11-ї до 14-ї години, З собою мати рукавички. Організатори для трудівників приготують кашу та чай.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Таке враження 08.04.2017 15:56
Цитую Верник:
А у туалеті за "лям" не прибирали???

Не прибрали. Туалет за "лям", тому що він не для того, аби у ньому пісяли і какали птушники. Це арт-об'єкт для туристів. Сучасне паркове мистецтво. Тому й коштує так дорого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Верник 08.04.2017 07:59
А у туалеті за "лям" не прибирали???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Таке враження 07.04.2017 18:49
Таке враження, що дехто не на своєму місці. Учням ПТУ вдалося привести парк Хіміків до ладу, а "Дирекції парків" - ні. То може, хай краще птушники керують "Дирекцією парків".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100