реклама

реклама

Понад півроку у Черкасах тривала Спартакіада працівників виконкому та депутатів міської ради. Чиновники та народні обранці мали можливість помірятися силами у пляжному волейболі, настільному тенісі, шахах, шашках, міні-футболі і волейболі.


Нагадаємо, у пляжному волейболі найсильнішою парою став дует депутатів Максима Булатецького і Сергія Кудактіна. Олексій Литвин та Андрій Поліщук з мерії були другими, а їхні колеги Володимир Гусаченко та Руслан Регурецький – третіми.

Найвправнішим володарем тенісної ракетки виявився працівник виконкому Олександр Шульга. Петро Назаренко та Анатолій Стойко відповідно здобули «срібло» та «бронзу».

Перша сходинка на п’єдесталі пошани у шахах і шашках залишилася за тим же Олександром Шульгою. Петро Назаренко до свого активу теж додав дві нагороди – бронзу у шахах і срібло в шашках. Другим у «найрозумнішій» грі став Ярослав Гордієнко з управління власністю, а третім у шашках – начальник відділу фізкультури та спорту Олександр Гаврилов.

У кульовій стрільбі найвлучніше стріляє у вправі МГ-1 (малокаліберна гвинтівка) на дистанції 25 метрів депутат Андрій Більда. Другим тут був депутат Валерій Воротнік, третім – працівник МВК Максим Науменко. У вправі МП-1 (малокаліберний пістолет) на дистанції 25 метрів перемогу святкував начальник відділу екології Володимир Гусаченко. Максим Науменко завершив змагання з другим результатом, а депутат Ігор Кіта – з третім.

В ігрових видах спорту розгорнулися справжні пристрасті. У міні-футболі в драматичному поєдинку між командами депутатів і працівників мерії перемогу святкували останні 2:3. Не залишили шансів депутатам чиновники й у волейболі. Незважаючи на героїчну гру знаного депутата-волейболіста Максима Булатецього, рахунок на табло зафіксувався на позначці 3:0.

– Спартакіаду ми плануємо проводити щорічно. Приємно, що немала частина депутатів взяла участь у змаганнях, сподіваємося наступного року спартакіада буде більш масовою, – зазначає начальник відділу фізкультури та спорту Черкаського міськвиконкому Олександр Гаврилов. – Перелік видів спорту, у яких змагатимуться «слуги народу» ми плануємо розширити.

Під час футбольного поєдинку депутат Андрій Більда закликав колег по міській раді у своїй роботі звернути особливу увагу на підтримку галузі «спорт». Він наголосив, що черкасців різного віку потрібно максимально охопити фізичною культурою, а дитячо-юнацькі спортивні школи потребують покращення матеріально-технічної бази.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #6 Пєлє 29.11.2011 13:53
точно, матч опозиція - влада!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Братко 29.11.2011 10:17
Смішно дивитись на шутів горохових :P :P . Їм дійсно нема чого виборцям показати, окрім животів та хвостів :lol: :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Антон 28.11.2011 17:14
Радуцкий спротсмен варить борщи из хвостиков!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Романович 28.11.2011 16:36
А в подкидного дурака на бюджетные деньги чемпионат не проводился?
Радуцкий в этом может и не чемпион но серебро точно его, после шмера Олеговича.
а почему опозицию не пригласили? Вот футбольные матчи Опозиция - Вольные рыгионалы был б интересен. Капитан Даценко и капитан Одарыч: Состав команд: Отрешко, Радуцкий, Мырза, Мэля :lol: и Булатецкий, Бондаренко, Мамалыга, Вакуленко, а то сами с собой, причём форму все затраты на себя(форма, пиво после матча)с городского бюджета.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Романович 28.11.2011 16:28
Радуцкий спорцман ...........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Пєлє 28.11.2011 13:45
Радуцький спорцмен від бога, зразу видно,.....................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100