реклама
Sucurity Police

реклама

Студенти групи МЕХ14 Смілянського коледжу харчових технологій розпочала екологічну акцію «Зелене майбутнє сивого Тясмину» по озелененню території міста. Всього було висаджено 21 саджанець різноманітних лісових дерев: дубів, грабів, ясенів. Про це інформує видання «Сміла».

Місцем проведення акції було обрано пустир, що прилягає до пам’ятного знаку, який встановлено на території колишнього Успенського кладовища, де поховано членів родини графів Бобринських. Воно знаходиться на самому початку вулиці Родини графів Бобринських.

Першим висадженим деревом став символічний дуб Миру. Працювали з веселим ентузіазмом. Воду під саджанці носили із Тясмину. На прохання активістів місцевого квартального комітету хлопці розчистили ділянку від відмерлих насаджень. Особливо слід відзначити запальну роботу студентів Ірхи Дмитра, Хінціцького Михайла, Черненка Володимира, Стрижака Богдана, Вергуна Василя. Саме завдяки їм акцію було проведено організовано якісно і за невеликий час.

Слід відзначити, що місцеві мешканці вже прибрали могилу графської родини та розбили розарій. Посівний матеріал подарував старшим товаришам студент групи МЕХ15 Новосаденко Владислав, доставивши його із с. Орловець.

Таким чином, невдовзі замість пустища сміляни матимуть змогу милуватися невеличким затишним сквером.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100