реклама

реклама

Директор департаменту охорони здоров’я Черкаської міськради Олег Стадник закликав усіх бажаючих депутатів взяти участь у перевірці забезпечення медикаментами першої доби перебування у лікарні швидкої медичної допомоги.

«Ви це зможете зробити о 14 годині сьогодні , у понеділок , коли розпочне роботу комісія щодо депутатського запиту, проголосованого Вами на сесії міської ради», - написав Стадник у Фейсбуці. -Сподіваюсь на небайдужість та щирі наміри стосовно контролю за використанням коштів. Підписані угоди про забезпечення першої доби перебування у стаціонарах міста Ви можете знайти на сайтах закладів.

Також головний медик Черкас звернувся до громади міста.

«Якщо хтось із Вас, шановні мешканці міста, опинився в ситуації невідкладних станів у міських лікарнях, медикаменти на першу добу Вам гарантували міський голова та депутати міської ради. Інформація про медикаменти на сайтах закладів. Усі випадки,коли за ліками, які є в лікарні, Вас посилають у будь-які аптеки, підлягають інформуванню до департаменту письмово або за телефонами департаменту. В робочий час на всі запитання нададуть відповідь керівники закладів, або їх заступники.Про факти ігнорування або відмов в отриманні інформації від керівників прошу звертатись до мене особисто», - написав Стадник.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #7 писака 10.04.2017 16:00
Та да- у Стадника страшенний дерибан з зарплати медиків і енергоносіїв :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Валерий 10.04.2017 13:59
Сколько Стадник может дерибанить медицину? Где НАБУ, СБУ и прочие борцы с коррупцией?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 федор принципиальный 10.04.2017 13:25
В этом году кто несет ответственность за своевременнуу закупку противогриппозн ой вакцины ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Станіслав 10.04.2017 12:45
На посаді начальника міського управління охорони здоров`я Стадник навчився віртуозно брехати. Хто хоче перевіряти - приходьте ?!!! :P Оце так підхід!!Керівни к має забезпечити роботу галузі - за це чималеньку зарплату та інвалідську пенсію отримує Олег Миколайович. Він має перевіряти, а не запрошувати депутатів. Стадник працює за принципом: ви мене - в двері, а я у вікно! Допоки будемо терпіти цю нездару? :sigh: :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Кочубей 10.04.2017 12:37
Ви подивіться на Стадника - вже мером прикривається! :P Всі погані, один він "пухнастий". На пенсію. Івалідську.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Тарас 10.04.2017 10:54
Злякався Стадник Карася!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Пенсіонер 10.04.2017 10:09
Кого вони намагаються обманути? Потрапивши в 3-тю лікарню з переломом ноги по "швидкій допомозі" довелося викласти гроші починаючи з бригади "швидкої" (на бензин), санітарам, щоб допомогли дістатися 5-го поверху, за рентген, за гіпс. Перевірено на власній шкурі - заяви чиновників про "безкоштовну перешу добу в стаціонарі" - повна туфта!!! Чи то для простих городян все платне, а для зажратих морд - все безкоштовно, тобто за наш рахунок?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100