реклама

реклама

Акція «Україна проти Януковича», яку започаткувала партія «Фронт змін», набирає обертів. Про це під час прес-конференції Ради опозиційних сил Черкащини розповіла керівник обласної організації «Фронту змін» Наталія Старікова.

- Однозначно, ми давно перейшли за 40 тисяч, зараз кілька десятків тисяч підписів зібрано. Активність людей росте, підключаються й інші організації. Люди навіть по факсу заповнені листівки надсилають. Підписуються, не бояться залишати свої прізвища й адреси, - розповіла пані Наталя.

Серед найпоширеніших проблем, які люди називають у листівках – це низькі зарплати та пенсії, відсутність роботи й житла.

За словами Наталії Старікової, в рамках цієї акції депутати «Фронту змін» виїжджали в села та міста області з «мобільною громадською приймальнею». Декому проводити зустрічі з людьми забороняли.

- Як тільки ми виступали, відразу ж були дзвінки нашим депутатам, щоб ми перестали цим займатися. В Золотоніському районі до директора школи прийшла санстанція. Це все – аби залякати і не дати провести зустріч, - каже Старікова.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100