реклама

реклама

Черкаським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України 10 квітня проведено засідання «круглого столу» на тему: «Виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 04.02.2013 № 47-р «Деякі питання належного функціонування системи органів державної реєстрації речових прав на нерухоме майно» та проблемні питання на ринку проведення робіт з технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна в Черкаській області».

index

У засіданні «круглого столу» взяли  участь представники Управління майном  виконавчого апарату Черкаської обласної ради, Управління державної реєстрації Головного  територіального управління юстиції у Черкаській області та представники комунального підприємства «Черкаське обласне об’єднане бюро технічної інвентаризації».

Метою засідання круглого столу було обговорення основних проблемних питань врегулювання в межах Черкаської області механізму ведення архівів інвентаризаційних справ та обліку об’єктів нерухомого майна та шляхи їх вирішення.

За результатами обговорення учасники вирішили надати до територіального відділення свої пропозиції щодо врегулювання проблемних питань та шляхи їх вирішення, інформують в установі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100