реклама

реклама

Місцевий "Будівельник" розпочав власну півфінальну серію плей-оф Суперліги Парі-Матч грою проти четвертої команди регулярки  - "Черкаських Мавп" Максима Міхельсона.

Старт гри пройшов на зустрічних курсах. Команди демонстрували явний акцент на захист, і раз по раз змушували одне одного припускатися втрат. В середині першої чверті підопічні Володимира Коваля намагалися зробити ривок та піти у відрив, проте проти був один з наймолодших черкасців – Олександр Кобець. Його триочковий та два з фолом за лічені секунди вирівняли рахунок у матчі. 15:15 – саме за таких цифр на табло команди пішли на першу перерву.

На старті другої десятихвилинки феєрив все той же Кобець, який закинув ще два бали та вивів свою команду вперед у рахунку. Проте не на довго, адже в гравці в жовтому так просто руки не здавалися. Два перехоплення поспіль від господарів дали старт ще одному ривку, на який відповіді черкасці в цій чверті так знайти і не змогли. 41:27 після першої половини матчу.

В другій половині гри команди продовжили демонструвати в більшій мірі в атакувальний баскетбол. "Черкаські Мавпи" не відпускали суперника, а після дискваліфікуючого фолу для Стефенса єдиний легіонер черкасців Стейсі Девіс почав власний перформанс. 8 балів в ряд дозволили підопічним Максима Міхельсона наблизитися до господарів практично впритул. Проте, це був останній відтинок в матчі від гостей, який би вони могли занести собі в актив. Надалі "Будівельник" взяв гру в свої руки, збільшив відрив і довів матч до логічного завершення. 78:66 – з таким рахуном завершилася перша гра плей-оф між командами. Наступний матч серії команди проведуть 12 квітня.

Про це інформує прес-служба «Черкаських мавп».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100