реклама

реклама

Тренінги, робота з поліцією, лекції, консультації та арт-терапія. Так новий проект, покликаний навчити жінок-переселенок боротися із гендерним насильством, нещодавно стартував у Черкасах. Про це повідомила Анна Тарапата, керівник проекту «Шлях до нової себе» сьогодні на прес-конференції у «Новій Добі».

1492073659_imgonline-com-ua-resize-hdhh0uocgvyg9rj

Як інформує це видання, проект стартував із 15 березня, його тривалість розрахувала на 5 місяців. Запустити такий комплекс для жінок-переселенок вдалося завдяки підтримки грантової програми ГО «Промолодь», за підтримки «Конвіктус Украина» та Європейського союзу.

– «Шлях до нової себе» – це перший і єдиний в Україні комплексний проект для мобілізації жінок із застосуванням тренінгу для самооборони та роботою з поліцією. Якщо раніше ми займалися лише жінками, що постраждали від насилля, то нинішній проект – це відгалуження саме для жінок-переселенок, – зазначає керівник проекту Анна Тарапата. – Жінки-переселенки – це дуже вразлива категорія, їм важко пережити переїзд, пристосуватися та знайти себе. Багато з них потерпають від психологічного тиску, особливо на роботі. Тому така «група» підтримки їм життєво необхідна.

Заняття відбуваються щоп'ятниці. І хоча проект розраховували на 20 осіб, нині до участі зареєструвалося 25 жінок. Усю необхідну інформацію щодо зустрічей, лекцій та тренувань охочі можуть знайти у відповідній групі «Шлях до нової себе» у соціальній мережі «Фейсбук».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 СОЛДАТ 13.04.2017 15:04
Цитую Антистец:
А аборигенки умеют боротся с гендерным насилием на генетическом уровне?

Идиотизм у тебя на генетическом уровне.А аборигенки просто выходят замуж за нормальных мужиков которые из защищают. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Антистец 13.04.2017 14:26
А аборигенки умеют боротся с гендерным насилием на генетическом уровне?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100