реклама

реклама

У середу, 12 квітня ц.р., студенти і викладачі Канівського коледжу культури і мистецтв зібралися на площі біля КП «Авто-Ріка», щоб додати нашому місту привабливого вигляду і яскравості, а саме – розмалювати бетонні обмежувачі паркування автомобілів у вигляді півсфер, що встановлені на площі.

- Було кілька варіантів ескізів, як ми розмальовуватимемо півсфери, - говорить куратор відділу, викладач Канівського коледжу культури і мистецтв Валентина Моісєєва. – У вигляді писанок, адже невдовзі Великдень, у вигляді комах-«сонечок» і як прапори європейських країн, що входять до Євросоюзу.

IMG_0030

Зрештою, спеціальна комісія визначила, що саме останній варіант буде найбільш вдалим, оскільки він демонструє дружні стосунки з Європою і, головне, надасть «сірій» площі бажаного різнобарв’я.

Втілювали творчі ідеї учні І-го, ІІ-го та ІІІ-го курсів відділу «Образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво і реставрація» - всього 19 осіб. Допомагали їм у цьому завідувач відділу Ірина Ренькас, куратор Валентина Моісєєва і викладач коледжу Оксана Четверик.

IMG_0022

- Допіру студенти коледжу вже брали участь у подібних проектах, зокрема, робили малюнки на асфальті, парканах тощо, але такого рівня вперше, – зізнається В.Моісєєва.

Оскільки обмежувачів руху транспорту на площі виявилося більше ніж країн Євросоюзу, то окремі з них усе ж розмалювали українськими орнаментами, утворивши яскраві писанки.

Катерина Прудка

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100