реклама

реклама

Підбиваючи загальні підсумки минулого спортивного року, в Черкаській облдержадміністрації сьогодні вручили відзнаки найкращим спортивним федераціям і дитячо-юнацьким спортивним школам. Рейтинги формували за результатами спортивних досягнень – перемог на змаганнях національного і міжнародного рівня.

Нагороджені керівники обласних федерацій олімпійських видів спорту

Нагороджені керівники обласних федерацій олімпійських видів спорту

Серед обласних федерацій олімпійських видів спорту найкращою визнано федерацію легкої атлетики. Друге місце посіла федерація з кульової стрільби, третє – з хокею на траві.

Серед обласних федерацій неолімпійських видів спорту перші три місця посіли відповідно федерації з веслування на човнах «Дракон», кікбоксингу «WAKO» і військово-спортивних багатоборств.

Серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл перше місце по області за досягненнями посіла Уманська ДЮСШ №1, друге і третє – комплексні ДЮСШ №2 і №1 Черкаської міськради.

Цікаво, що вперше за останні роки дві дитячо-юнацькі спортивні школи Черкащини потрапили до топ-10 всеукраїнського рейтингу, який формує профільне міністерство. Уманська дитячо-юнацька спортивна школа №1 посіла 7-ме місце, а комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2 Черкаської міськради – 8-ме.

Серед дитячо-юнацьких спортшкіл з неолімпійських видів спорту перші місця посіли: комплексна ДЮСШ «Вулкан», обласна комплексна ДЮСШ обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» і комплексної ДЮСШ Черкаської міськради. Такий рейтинг на Черкащині підводиться вперше. Вочевидь, це – поки що єдиний рейтинг серед областей України.

Також за результатами конкурсу в рамах обласної програми розвитку футболу відзнаки й сертифікати обласної ради отримали Уманська міська, Черкаська міська і Уманська районна організації футболу.

Відзнаки вручили заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Максим Зеленський.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100