реклама

реклама

Черкаський окружний адміністративний суд не задовольнив позов кандидата до Шполянської ОТГ Валентина Лук’яненка від партії БПП, який хотів домогтися зняття з реєстрації кандидата на голову Шполянської ОТГ Сергія Кравченка.

Як йдеться в ухвалі суду, жодна з претензій, висловлених позивачем до роботи Шполянської територіальної виборчої комісії, не знайшла підтвердження. Реєстрація Сергія Кравченка проводилася повністю у рамках закону.

Крім того, у суді було наголошено, що позивач не може бути суб’єктом виборчого процесу з виборів Шполянського міського голови , оскільки сам є кандидатом в депутати до Шполянської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі. У той час як Сергій Кравченко є кандидатом по одномандатному округу.

Сам міський голова Шполи очікує, що цим справа не закінчиться. За його словами, останні соціологічні дослідження свідчать про те, що його як кандидата підтримують 67% виборців.  Тому, вважає Сергій Кравченко, конкуренти і надалі вдаватимуться до різного роду провокацій, аби завадити його участі у виборчому процесі.

- Проти мене одразу розвернули брудну кампанію. Провокації почалися ще на етапі реєстрації – то пропадає моє подання на кандидата у голови Шполянської ОТГ, то відбувається спроба зареєструвати ще п’ятьох технічних кандидатів із прізвищем Кравченко, - говорить діючий мер Шполи. -  Втім це свідчить лише про те, що опоненти настільки мене бояться, що можуть боротися лише «чорними» методами.

Нагадаємо, сьогодні під час судового засідання, позивачі, які вимагали зняття з реєстрації Сергія Кравченка, наголошували на тому, що документи до виборчої комісії ним було подано з порушенням законодавства.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100