реклама

реклама

У Черкасах чотирьох патрульних, які в січні цього року скоїли розбійний напад на місцевого жителя, відсторонили від роботи на час проведення розслідування. Про це в коментарі УНН-Центр повідомила речник патрульної поліції в м.Черкаси Зоя Вовк.

01c643a7af7e36739a8b113142cc1864a8b8319c – Суд встановить, чи дійсно це був розбійний напад. Проте ми з цим не погоджуємося. За результатами проведення внутрішнього розслідування встановлено, що патрульні діяли відповідно до законодавства, − сказала Зоя Вовк.

Нагадаємо, чотирьом патрульним повідомили про підозру за розбійний напад на черкасця.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 007 15.04.2017 14:53
Оосбисто для одіозної речниці патрульної поліції Зої Вовк: "Досудовим розслідуванням установлено, що в січні 2017 року, після доставлення одного з місцевих жителів до Черкаського відділу поліції для складання матеріалів про адміністративне правопорушення, 4 вказаних вище працівників поліції незаконно застосували до особи спецзасоби – кайданки, після чого помістили потерпілого в службовий автомобіль та вивезли його до лісового масиву, де вчинили на нього розбійний напад із застосуванням насильства, а також заволоділи майном потерпілого".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Думка 15.04.2017 14:37
Перевертні в погонах! Розслідування цієї справи громадськості потрібно взяти на контроль, щоб злочинці в погонах понесли справедливе покарання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 язон 15.04.2017 09:40
Цитую Kaban:
Мєнти собі такого не дозволяли ! А тут що твориться ?! З якої такої радості "пластик" собі таке дозволяє?!

Пока будем возмущаться на интернет-кухнях - аваковы и аваковцы и не почешутся. Выходить надо всем миром и требовать ответственности по законам Украины для бандоты в погонах и без погон, в креслах чиновных и в Лексусах рэкетирских.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 язон 15.04.2017 09:34
Досудовим розслідуванням установлено, що в січні 2017 року після доставлення одного з місцевих жителів до Черкаського відділу поліції для складання матеріалів про адміністративне правопорушення, 4 вказаних вище працівників поліції незаконно застосували до особи спецзасоби – кайданки, після чого помістили потерпілого в службовий автомобіль та вивезли його до лісового масиву, де вчинили на нього розбійний напад із застосуванням насильства, а також заволоділи майном потерпілого.
Цитую Зоя Вовк:
– Суд встановить, чи дійсно це був розбійний напад. Проте ми з цим не погоджуємося. За результатами проведення внутрішнього розслідування встановлено, що патрульні діяли відповідно до законодавства
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Kaban 14.04.2017 17:16
Внутрішні розслідування точно такі, як і самі співробітники ! Задача она- вибілити своїх працівників, незважаючи ні на що, щоб люди не говорили про недолугу "реформу" поліції !!! Та про те, як набрали туди "прохвесіоналів" зі стриптизклубів, МакДональдсів, танцювальних гуртків і т.і. , дали їм зброю, новенькі авто і послали людей, тіпа, захищати. А вийшло, що від них самих потрібно оберігати населення !!!
От нехай Зоя Вовк пояснить,- з якою метою патрульні , серед ночі , вивозили людину , двома "Пріусами", до лісу, роззували (сніг, мороз!!!), побили, пограбували і залишили по-серед лісу ???!!! Це, що - вони діяли згідно діючого законодавства (з її слів) ??? Що це за Законодавство таке, Аваківське ???!!! Що за методи у вас, НЕ шановні поліціянти ?! Мєнти собі такого не дозволяли ! А тут що твориться ?! З якої такої радості "пластик" собі таке дозволяє?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 СОЛДАТ 14.04.2017 16:22
Цитую Гроадянин:
Позиція керівництва патрульної поліції завжди однакова - патрульні діють виключно до діючого законодавства, а от прокурори, на їх думку, цього ніяк не можуть зрозуміти. Дійсно, зачекаємо рішення суду.

Якщо кінь не дай бог помре то поховати його поряд з Нахманом.Оце буде саме справедливе рішення. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Гроадянин 14.04.2017 13:03
Позиція керівництва патрульної поліції завжди однакова - патрульні діють виключно до діючого законодавства, а от прокурори, на їх думку, цього ніяк не можуть зрозуміти. Дійсно, зачекаємо рішення суду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100