реклама
Sucurity Police

реклама

Працівники поліції Канева затримали жительку міста, яка займалася збутом психотропних речовин. Відкрито кримінальне провадження за статтею 307 ККУ, інформують у ГУНП України в Черкаській області.

PM880image001

До працівників Канівського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що 28-річна місцева жителька займається розповсюдженням наркотиків на території міста. Дана інформація знайшла своє підтвердження. Наркоторговку затримали під час збуту нею чергової дози наркотику.

Під час обшуку помешкання жінки правоохоронці виявили ще 11 пакунків із розфасованою порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. Виявлену речовину вилучено та направлено на дослідження. Про походження наркотиків жінка пояснення надавати відмовилась.

Зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

PM54image002

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100