реклама

реклама

15 квітня у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулися урочистості до Дня пожежної охорони(згідно Указу Президента України від 11 жовтня 2013 року №555/2013 відзначається 17 квітня).

415B2956

На заході були присутні: Голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко, Директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин та заступник начальника відділу з персоналу Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота підполковник Олександр Кобзарь.

У центрі культури та дозвілля до присутніх із вітальним словом звернувся виконуючий обов’язки начальника інституту Олександр Тищенко, який зазначив: «Вогнеборці Служби порятунку – це висококваліфіковані професіонали, самовіддані, сумлінні люди, які відповідально ставляться до своїх службових обов’язків. В цей день особливо хочеться подякувати за багаторічну послідовну і наполегливу працю нашим ветеранам. Пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом перемог».

Під час заходу були вручені нагороди Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної ради, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області,  Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. Загалом були нагороджені 22 особи з числа працівників і ветеранів та 31 курсант.

Також Олександр Михайлович привітав з нагородженням орденом Княгині Ольги III ступеня завідувача кафедри суспільних наук Тетяну Чубіну.

Далі для усіх присутніх свої творчі дарунки презентували учасники художньої самодіяльності ЧІПБ.

Потім керівництво та запрошенні гості вшанували пам'ять випускників навчального закладу Володимира Правика та Віктора Кібенка та усіх вогнеборців-чорнобильців покладанням квітів до Монументу на їх честь. Також квіти лягли і до Меморіальних дошок випускників - Героїв АТО Олексія Панченка та Ігоря Бойка.

В колективі ЧІПБ з перших років його існування були закладені глибокі, і як показав час, нерушимі традиції. Ветерани зустрічаються між собою, як члени однієї великої родини. Багато хто з них і досі працює з молоддю, передає вихованцям свій безцінний професійний досвід, займається науковими пошуками. І як показує час, саме у такій тісній співпраці різних поколінь – успіх виховання професійних рятувальників.

Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Знаю 15.04.2017 20:23
А в цей час їде комісія міносвіти перевірити повну профнепригідніс ть кирівників інститута,та факти корупціі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100