реклама
Sucurity Police

реклама

Зловмисник намагався проникнути в кіоск, який знаходився поблизу церкви. Зрозумівши, що його помітили правоохоронці – намагався втекти. Правоохоронці наздогнали та затримали зловмисника. Відкрито кримінальне провадження.

Оперативні співробітники Черкаського відділу поліції під час перебування на забезпеченні публічної безпеки біля однієї з церков в місті Черкаси помітили, що невідома особа нишпорить біля торгівельного кіоску, який знаходився неподалік церкви. Правоохоронці вирішили перевірити, що там трапилось, та направились в бік кіоску. Зловмисник побачивши поліцейських кинувся навтьоки. Поліцейські наздогнали та затримали його.

Як з’ясувалося, в подальшому, зловмисник намагався проникнути до торгівельного кіоску, який на той час вже був зачинений. Він встиг виламати захисні ролети, проте довести задумане до кінця йому завадили правоохоронці.

Затриманого доставили до черкаського відділу поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 статтею 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили в секторі комунікації головного управління національної поліції в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100