реклама
Sucurity Police

реклама

Обласний краєзнавчий музей цілу залу відведе під експозицію до 100-річчя Української революції, інформує офіційний сайт правління культури та зв’язків з громадськістю Черкаської ОДА.

569585164bf57f8a1e8703b19497bdbc_L

Раритетні речі, документи, газети, відзнаки і зброя часів Української революції 1917-21 років та Визвольної боротьби початку ХХ століття стануть основою нової експозиції, підготовка якої наразі – у розпалі.

Одна з «родзинок» майбутньої експозиції – розбитий імперський двоголовий орел, який сто років тому «прикрашав» одну з установ у Черкасах, а тепер – «прикрашатиме» один із кутків музейної зали.

Заступник директора музею Тетяна Кайдалова говорить, що максимум за місяць експозиція буде готова зустрічати черкащан і гостей міста.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 Антирашист 17.04.2017 22:30
Цитую Горлис:
Как всегда одни подделки и копии.

З тексту виходить - до відкриття ще місяць, а ти вже знаєш, ущербний, що там в експозиції буде? З одного рашка-орьоліка висновки зробив? То пишуть же, що він справжній!
Але організаторам виставки справді треба бути уважними і "дотошними", щоб після відкриття не дати приводу злословити таким ватним опудалам, які ненавидять все українське :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Горлис 17.04.2017 21:22
Как всегда одни подделки и копии. Сплошная туфтень. И причём в советском стиле. Пенсия тоскует о совке. Сколько не переделывай, а воняет по старому. Коммунизм forever.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100