реклама

реклама

У Черкасах визначили переможців фестивалю «Писанковий рай», передає УНН-Центр.

Писанковий рай

Так, найкращими вуличними арт-об'єктами визнані роботи Черкаського багатопрофільного молодіжного центру. За словами організаторів, це вже їхня друга перемога. Серед студентів — перемогли писанки кафедри дизайну Черкаського бізнес-коледжу. Подарунки отримали не лише переможці, а й решта учасників.

4e8e94f0264aebdb714d9415fa0b747c2845a40f – У сквері знаходиться 10 вуличних інсталяцій арт-об'єктів. Цього року до їх створення долучилися не лише позашкільні навчальні заклади, а й студентська молодь із кафедр дизайну бізнес-коледжу, ЧДТУ, Східноєвропейського університету та художнього коледжу. Усі учасники підійшли дуже старанно до виконання. Основним завдання було об'єднати сучасний напрямок, якість та традиції саме Наддніпрянщини, – розповіла організатор фестивалю Людмила Чорномор.

За її словами, до складу журі входили директор художнього музею, голова спілки майстрів та голова спілки дизайнерів України, які оцінювали роботи не колективно, а індивідуально.

Окрім церемонії нагородження, у сквері «Юність» у понеділок відбулися виступи дитячих колективів, конкурси. Також черкасці мали змогу отримати благословення від священнослужителя.

b9c5a3dec17b5cb64c238c834867a1e7be8a129f

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100