реклама

реклама

У вівторок, 18 квітня, у Черкасах відбудеться третій матч півфінальної серії плей-оф Суперліги Парі-Матч, в якому місцеві «Мавпи» зіграють проти переможця регулярного чемпіонату київського «Будівельника».

Перші два матчі півфіналу, які пройшли в столичному «Меридіані», залишилися за фаворитом серії. У стартовій грі команда Максима Міхельсона чинила гідний опір супернику лише в першій чверті, після чого пропустила ривок у виконанні американського дуету Дугат-Філдс і надолужити згаяне вже не зуміла. Результативну гра Чумакова і Девіса, які набрали 48 очок, гості самі нівелювали непереконливою грою в обороні.

У другому матчі «Мавпи» не тільки зуміли дати бій на виїзді, а й були за крок від перемоги, загубивши перевагу лише на останніх секундах другого матчу – «Будівельник» здолав гостей лише із двоочковим гандикапом.

Третій матч стане ключовим. Для перемоги і продовження боротьби у півфіналі господарям треба скористатися перевагою на щитах і поліпшити відсоток влучань з гри. Більше того, як перегравати киян на своєму паркеті команда Міхельсона знає, у другому матчі регулярного чемпіонату столичний клуб поступився на виїзді. Однак треба зазначити, що після того матчу склади команд зазнали значних змін.

На сьогоднішньому вечірньому тренуванні «Черкаські Мавпи» були не у повному складі. Завтра не зможуть допомогти нашій команді два молодих захисники – Максим Мірошниченко та Нікіта Руслов. Решта гравців готові до важливого поєдинку. За словами головного тренера черкасців – Максима Міхельсона, його команда горить бажанням скоротити рахунок у серії і сподівається, що півфінал завершиться у Києві.

Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»:  «На сьогодні ми думаємо лише про найближчий матч і про перемогу у ньому. Здобудемо її і будемо думати про другу гру, а вже потім про можливу перемогу у серії. Ми хочемо повернутися з цією серією у Київ. Розуміємо, що буде дуже непросто, але водночас ми розуміємо, що фактично не поступалися супернику у київських матчах, особливо це стосується другої гри. Ми розуміємо, де не допрацювали, де потрібно додавати. Ми знаємо, що можемо обіграти «Будівельник».

Ми думаємо, що буде завтра повен зал і він нас поведе до перемоги. Сподіваюся, що як би не складалася серія, уболівальники будуть з нами і ми разом зможемо дати хороший результат».

Про це повідомили у прес-службі «Черкаських мавп».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100