реклама

реклама

На сьогоднішню сесію Черкаської облради депутат-«батьківщинівець» Михайло Мушієк попросив винести питання про необхідність проведення Всеукраїнського референдуму з питань заборони продажу земель сільськогосподарського призначення та розмістити проект рішення на сайті облради.

Питання не набрало необхідної кількості голосів.

2bfc790941c1dfe7ee519ea416cb488c

– Я особисто голосував проти, бо в нас в порядку денному є питання, яке стосується заборони продажу землі без будь-яких референдумів. Тож я голосував проти, бо це чисто політичне питання для однієї політичної сили, – сказав голова облради Олександр Вельбівець.

– Як це? Але ж і ВО «Черкащани» голосували за?! Мені здається, що ви тут щось замутили, – сказав депутат облрад Микола Булатецький.

Після деяких дискусій Мушієк порадив ще раз поставити питання на голосування, щоб «виборці подивилися, хто переживає за землю, а хто – ні».

– Ще раз скажу для журналістів і жителів, що голосуватиму проти, бо в порядку денному є таке питання! І звернення від однієї політсили вважаю виключно піаром! – наголосив Вельбівець.

Проте він таки поставив повторно пропозицію Мушієка на голосування, яка повторно не набрала необхідної кількості голосів.

А Булатецький у підсумку порадив не знущатися з Мушієка.

реклама

Коментарі  

 
+14 #1 Лисянка. 19.04.2017 14:20
Міша , тобі воно для чого потрібно, якщо ти під свої будинки землю уже вкрав?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100