реклама

реклама

Керівник муніципальної інспекції Черкас Олександр Давиденко прозвітував міській раді про свою роботу.

IMG_20170419_125735

Як зазначив міський голова Анатолій Бондаренко, раніше він пропонував Олександру Григоровичу написати заяву про звільнення, але той відмовився.

Депутати цікавилися передусім боротьбою зі стихійною торгівлею. За словами пана Давиденка, ця діяльність входить до повноважень поліції, і муніципальна інспекція займається цим лише дотично.

Олександр Давиденко, зокрема, розповів, що вдалося звільнити від стихійної торгівлі кілька черкаських площ, що перед цим не вдавалося протягом багатьох років. На це Анатолій Бондаренко відповів, що такі успіхи досягнуті не завдяки, а всупереч діяльності муніципальної інспекції і самого Давиденка.

Після цього депутат Павло Карась дорікнув Олександрові Давиденку тим, що він в інтерв’ю ЗМІ сказав, ніби в місті всі депутати, які проти нього голосують, мають свої кіоски. А такі заяви не відповідають нормам етики державного службовця, адже, приміром в самого Карася кіосків немає.

Після цього депутати стали з місць говорити, що кіоски є в самого Давиденка. Хвилю незадоволених вигуків завершив виступ міського голови.

– Я шкодую, що підписав з вами трудовий договір після реорганізації муніципальної інспекції. Ви повинні вирішити: працюєте ви в інспекції чи займаєтеся бізнесом, – сказав він.

Бондаренко також додав, що відносно Давиденка зробив усі необхідні висновки після того як той надіслав смс депутату Роману Дісканту з вимогою проголосувати певним чином, погрожуючи знести один з його кіосків.

Після цього виступив профільний заступник міського голови Геннадій Шевченко. Він попросив не ставити через Давиденка тавро на всю інспекцію.

– Можливо, новий керівник надихне працівників, проведе з ними роботу, – сказав він.

Після цього відбулося голосування за недовіру Давиденку. «За» проголосувало 29 депутатів, проти жоден, утрималося двоє.

Бондаренко сказав, якщо Давиденко не має мужності написати заяву на звільнення, то буде ініційоване розслідування, на час якого чиновника відсторонять від роботи.

реклама

Коментарі  

 
+6 #8 Сеня Рудик 20.04.2017 14:50
Якщо боротися із сстихійною торгівлею то почати з тих хто пристає да перехожих: ОКНА, ДВЄРІ, БАЛКОНИ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #7 Лисянка. 19.04.2017 18:31
Не орган місцевої влади а терраріум. Пауки в банці. Хто більше вкраде, і хто перший доповість.А як веде себе старший? Як за звичай,- чужими руками і до цього нічого не знав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Каврай 19.04.2017 16:05
В Пивасах з горя питиме пиво)))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 чЕРНЕНКО 19.04.2017 15:13
Цитую Гнат:
У Дісканта є ще кіоски????


Всі кіоски Чернігівські під ним
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Микола 19.04.2017 15:01
Ця людина один з тих хто вкрав сквер-землю у городян за Драм-Театром і заробив на цьому. У нормальній країні злодій повинен сидіти у в'язниці або розстріл за злодійство. Але він ще й досі керує у владних стуктур . :-x :-) ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #3 федор принципиальный 19.04.2017 14:59
Паша расскажи лучше,как ты с Сашей взятки брал,только саню втихаря уволили,а тебя пригрел одарыч-напару грабить народ проще,а хитромудрый карась ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #2 Гнат 19.04.2017 14:39
У Дісканта є ще кіоски????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #1 Бонд 19.04.2017 14:01
А чи не хоче Дісконт прокоментувати про який кіоск йдее мова, що давиденко погрожував знести?

Бо є зацікавленість у Дісканти в усуненні Давиденка. Та й не гоже депутату від Батьківщини та від мера мати незаконний кіоск...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100