реклама

реклама

Сьогодні на другому пленарному засіданні тринадцятої сесії облради депутати ухвалили звернення до КМУ щодо потреби створення Шевченківського госпітального округу, передає кореспондент УНН-Центр.

У тексті звернення зазначено, що Сміла є містом обласного підпорядкування з населенням 68 тис., плюс населення Смілянського району - 32,5 тис., що може скласти основу госпітального округу.

"Населення Черкаської області близько 1 млн 300 тис. осіб — це дає підстави для створення шести госпітальних округів. При обмеженні їх кількості до чотирьох, медична спеціалізована стаціонарна допомога не стане більш доступною. Чи не порушує це право людини на своєчасну, доступну, якісну медичну допомогу?", - йдеться також у тексті.

Додамо, за звернення проголосували 53 депутати з 59-ти, які зареєструвалися на початку засідання.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Сидоров. 19.04.2017 20:43
Це тільки звернення. А тепер мають включитись у роботу економісти, які порахують доцільність створення додаткового округу.Без гучних лозунгів, сухою мовою цифр.А може Сміла просто візьме на свої плечі , тобто на свій бюджет, організацію такого округу, тоді прапор їм у руки. У такому випадку жаль жителів Смілянщини .Вони заслуговують на кращу долю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100