реклама

реклама

Протягом минулого та поточного року Черкаською обласною прокуратурою було скеровано до суду 49 справ, пов’язаних з корупцією. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив головний прокурор області Сергій Овчаренко.

index

За його словами, за цей час державі повернуто 900 га незаконно наданої землі. Складено 135 протоколів адміністративних правопорушень. До того ж, за словами пана Овчаренко, кілька корупціонерів отримали реальне позбавлення волі.

- Ця позитивна тенденція, коли корупціонери отримуватимуть реальне позбавлення волі, я сподіваюсь, буде спостерігатись і надалі, - сказав Овчаренко.

Головний прокурор області також звернув увагу на справи, де фігурують працівники Черкаської міськради.

За його словами, нині прокуратура вивчає справу незаконного виділення землі працівниками міськради та розтрату бюджетних коштів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 бульба 19.04.2017 21:13
А що там з корупцією в прокуратурі? Чи то бідолаги з зарплати покупляли собі авто вартістю по 10-20 тис. у.е. Видно ще їхбатьки прокурори та судді не їли не пили а збирали щоб дітки прокурори покупляли собі квартирки та авто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Лисянка. 19.04.2017 18:21
Брат мера та тітка Буданцева отримали землю законно! А всі інші,- ні! Ось тільки з грошима трішки не збігається, але порішаєм!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 федор принципиальный 19.04.2017 15:02
Опять без фамилий,а какже отрешкин и примкнувшая к нему свита ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100