реклама

реклама

Соснівський райсуд Черкас 11 квітня постановив закрити адміністративне провадження відносно голови Черкаської облради Олександра Вельбівця. Про це в коментарі виданню «Інфоміст» повідомив сам Вельбівець.

Вельбiвець31

Нагадаємо, Вельбівця звинувачували в тому, що він брав участь у голосуванні на виборах голови обласної ради, сам претендуючи на цю посаду. На думку правоохоронців, таким чином він допустив конфлікт інтересів.

Провадження закрито з підстав відсутності події і складу адміністративного порушення, передбаченого ч. 1,2 ст 172-7 кодексу про адмінправопорушення.

– Моя позиція залишається незмінною. Я до моменту так званого вчинення цього правопорушення не вважав, що в моїх діях, є якісь ознаки конфлікту інтересів. А вже в ході вивчення нормативно-правової і законодавчої бази щодо моїх дій і правильності моїх вчинків, я став глибокопереконаним в тому, що жодних дій на вчинення правопорушення, якого мені інкримінували, в цих протоколах я не вчиняв, – пояснив Вельбівець в коментарі «Інфоміст».

Наразі постанова не вступила в законну силу і може бути оскаржена до 21 квітня.

Раніше повідомлялося, що 31 березня Вельбівець спізнився на сесійне засідання обласної ради, бо ходив у суд.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Бонд 20.04.2017 09:07
Както оно двояко.... При голосовании президенты тоже ходят и голосуют за себя... и им можно, а тут КОРРУПЦИЯ)))) ладноб еще один голос чтото решал....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Петрович 20.04.2017 08:48
Навіть "дорогий" Леонід Ілліч на виборах голосував, я бачив фото в газеті "Правда".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 депутат 19.04.2017 20:44
На інше рішення не варто було й сподіватись, своїм все-чужим закон.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100