реклама

реклама

Головний прокурор Черкаської області Сергій Овчаренко вважає ганебним рішення суду, яким було виправдано єдиного підозрюваного у справі побиття черкаського журналіста Ігоря Єфімова під час подій Революції Гідності 2014 року.

Про це він заявив на прес-конференції

5nkMCIajou8

- Потерпілий порядно себе повів, сказавши, що він невпевнений у тому, що саме підозрюваний наносив йому удари. Але, коли суд вважає, що керівник підрозділу не несе за відповідальність за своїх підлеглих, це неправильно, - сказав пан Овчаренко.

За його словами на сьогоднішній день по Майдану розслідування усіх, крім трьох справ, завершено. Одна справа передана до генеральної прокуратури, оскільки були певні перешкоди. Похизуватись результатами у справі Ольги Галушки прокуратура наразі не може.

За словами Овчаренка у справі допитано більше сімсот осіб, проведено близько трьохсот експертиз.

Робота у справі продовжується.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 язон 20.04.2017 17:51
Цитую 007:
Ганебне розслідування справи. Виходить, що доказів у прокуратури не було ніяких і задача стояла будь-кого притягнути до суду.

Вы сколько дел в своей жизни расследовали? Все такие умные - плюнуть не в кого! Сложность этого дела в том, что событие преступления - очевидно, но установить виновников можно только по свидетельским показаниям. А свидетели - только ничего не запомнивший потерпевший и сами беркутовцы. И как тут "расследовать"? Тут одна надежда могла быть ,что суд обвинит командира беркутовцев - за невмешательство в незаконные действия подчинённых, и тот расколется. Но судейка продажная отмазала подонка - её и вешать надо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Черкащанин 19.04.2017 22:47
Можна і десять тисяч допитати осіб ні про що, і непотрібних експертиз таку ж кількість провести... , але це не не той результат щоб ним вихвалятись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 007 19.04.2017 16:12
Ганебне розслідування справи. Виходить, що доказів у прокуратури не було ніяких і задача стояла будь-кого притягнути до суду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100