реклама

реклама

Днями в Черкаському державному бізнес-коледжі закінчили навчання за напрямом «Підприємництво та бізнес - планування» 6 учасників АТО і 1 слухачка із числа внутрішньо-переміщених осіб.

фото 2

Захист слухачами бізнес-планів проводився за участю представників Черкаського обласного центру зайнятості – заступника директора Марини Сорокіної, начальника відділу організації сприяння працевлаштуванню Наталії Мінько, начальника відділу організації  профнавчання Віктора Стрільця.

В ході навчання безробітні отримали базові знання з питань започаткування та ведення підприємницької діяльності, її організаційно-юридичного супроводу. Викладачі, залучені до проведення занять, відзначили високий рівень вмотивованості слухачів, а також їх бажання отримати максимальну кількість знань зі сфери своєї майбутньої діяльності.

Слухачами були представлені бізнес-плани щодо організації бізнесу з надання перукарських послуг, перевезення вантажів, торгівлі продуктами харчування, садівництва та вирощування ягід, також відкриття шиномонтажу вантажних автомобілів.

За результатами навчання та захисту бізнес-планів всім слухачам видано посвідчення.

Відділ організації профнавчання ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100